0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ή είμαι χαζός ΄ή τα πράγματααπό έχουν ξεφύγει 1:29πμ, Πέμπτη 1 Απριλίου 2010(Τροποποιήθηκε 8:58πμ, Πέμπτη 1 Απριλίου 2010) θεματικές: Ανένταχτο Ο άλλος λέει απαλλοτρίωση....Απαλλοτρίωση κινητής τηλεφωνίας;;; Δουλευόμαστε ρε σύντροφοι;; Απαλλοτρίωση είναι τα σούπερ μάρκετ και να τα μοιράζεις στην λαικη αγορά. Αυτά που μοιράστηκαν;;; Και τι να μοιραστεί; Τα κινητά;;; Πλάκα κάνουμε;; Κια κάποιοι τα γράφετε σαν σοβαρά νέα. Θα γελάει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος. Επανάσταση είναι αυτό η καφρίλα; Οκ, yeah, καλή φάση, αλλά σε τι εξυπηρετεί; Σβήσε με Σ.Ο., γιατί αυτό θα γίνει προφανώς, αλλά ανρωτιέμαι πια. Πράξεις χαζές, βλεδυρές, χωρίς ουσία. Τέτοια ενημέρωση θέλετε;; Το θέτω σαν ερώτημα. Ο κόσμος έχει αγανάκτήσει. Στα τέτοια μου τα κινητά, σαν πράξη δείτε το.
ντάξει ρε παιδίααπό πάντως 2:57πμ, Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 έχει δίκιο ο πρώτος, υπάρχει μια τάση να τα αναγάγουμε όλα σε επαναστατικές δράσεις, και καταντάμε γραφικοί.Ε λοιπόν, κάθε ληστεία ΔΕΝ είναι απαλλοτρίωση.
και στην τελικηαπό Α 8:32πμ, Πέμπτη 1 Απριλίου 2010 Δεν πηρανε κανενα κινητο, αλλα και να παιρνανε καλα θα του κανανε.λαπτοπ πηρανε..ξερεις που θα χρησιμοποιηθουν ρε φιλε και κραζεις με τοση ανεση;περυσι τον δεκεμβρη οταν απαλλοτροιωνοταν το πλαισιο και λαμπαδιαζαν τα σπριντερ και τοσα αλλα μεγαλομαγαζα ηταν ολα μια χαρα και τωρα τι;να αγιασει το χερι τους και καλα τους κανανε..και στην τελικη και εγω μπορει να γουσταρω να μπουκαρω να βουτηξω λαπτοπ να τα πουλησω και με τα φραγκα να βγαλω αφισσες ή οτιδήποτε αλλο...ποιος εισαι εσυ που θα χαρακτηρισεις χαζη μια τετοια κινηση;
και αμα δεν το πιανεις, τραβα να στο πουνε στο λος ατζελες (1992) και σε τόσα άλλα μερη...